logo-koran-voor-kids

Waarom deze studie?

Praktische informatie

Profiel aanmaken

Na inschrijving ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail om een account aan te maken en een link met een persoonlijke inlogcode, die toegang geeft tot het platform van online islamstudies. Hierna kan je in principe gelijk beginnen met de studie. Het lesboek ontvang je per post binnen 3 werkdagen na inschrijving.

4 gepersonaliseerde profielen

In jouw persoonlijke account kan je maximaal 4 profielen aanmaken voor je kind(eren) en eventueel jezelf als ouder, binnen hetzelfde huishouden (gezin), wonend op hetzelfde huisadres.

Ouderaccount

Op de leeromgeving krijgen ouders of opvoeders een ouderaccount. Naast nuttige instructies kan je hier de progressie van jouw kind(eren) monitoren en betrokken zijn bij hun ontwikkeling.

Betrokkenheid ouders

Samen bezig kunnen zijn met Koran voor Kids is nog leuker en versterkt de band tussen ouder, kind en de Koran. Koran voor Kids is namelijk ook leerzaam voor volwassenen. Praat met elkaar over de lessen, waardoor je kind leert verwerken wat is geleerd en zodat je kind wordt gestimuleerd om erover na te denken. Een simpele overhoring of een spreekbeurtje erover geven helpt ook.

progressie monitoren

Om je van dienst te zijn houden wij als organisatie de progressie van jouw kind(eren) ook bij, door hun kijkgedrag te monitoren en indien nodig daar tussentijds een bericht over te sturen via jouw account. Wij houden de profielen bij.

Persoonlijk account

Maak geen misbruik van je persoonlijke account en inlogcode door deze te delen met anderen buiten het eigen huishouden (gezin wonend op hetzelfde adres). Lees meer op de Algemene Voorwaarden. LINK

Hoe wordt de les gegeven?

De lessen zijn vooraf opgenomen en het is geen live les via Zoom of MS Teams. Het fijne hiervan is dat je kind (zelfs het hele gezin) niet gebonden is aan een vast tijdstip om de les bij te wonen. Je wordt bovendien niet afgeleid door de andere aanwezigen en hun eventuele onderbrekingen van de les. Het is gewoon lekker leren op eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt de les ook pauzeren, even terug of vooruit spoelen of morgen weer verder kijken.

Lesboek

Standaard ontvang je 1 lesboek. Heb je meerdere kinderen en wil je dat deze allemaal de studie volgen, dan is het aan te bevelen om voor elk kind (profiel) een lesboek erbij aan te schaffen.

Studieduur

Deze studie wordt beschikbaar gesteld voor de periode van 1 jaar vanaf het moment van activeren van de studie. Binnen die tijd moet de studie afgerond zijn.

Diploma

Er is een eindtoets en je kunt afronden met een Koran voor Kids Diploma. 

Cadeaubon

Heb jij zelf geen kinderen, maar wel neefjes of nichtjes of buurkinderen of een kind dat je dierbaar is en die je een bijzonder en origineel cadeau wilt geven? Dan is de Koran voor Kids cadeaubon het beste geschenk!

Bekijk de leeromgeving

Ben je ook benieuwd hoe de leeromgeving van jouw kind eruit ziet? Klik om een impressie te krijgen.

FAQ

Meester Saoed

Over ons