logo-koran-voor-kids

Waarom deze studie?

Waarom Koran voor Kids?

Hoe vaak zeggen volwassenen niet: “Ik heb vroeger wel soerahs geleerd, maar ik heb nooit geleerd wat het betekent.” Het is een herkenbaar gemis. Maar hoe zit het met jouw kind(eren)? Kan jouw kind soerah Al-Faatihah uitleggen in het Nederlands? Of soerah Al-Maa‘oen? Hoe vaak leg jij de Koran uit aan jouw kind? Of zou je de Koran wel aan ze willen uitleggen, maar vind je dat lastig of kom je daar niet aan toe? Zou het niet jammer zijn als zij later ook hetzelfde zeggen, dat ze wel soerahs hebben geleerd, maar nooit hebben geleerd wat het betekent?

Jouw kinderen, jouw verantwoordelijkheid

Onze kinderen groeien op in een tijd met enorm veel afleidingen. Social media, telefoon, televisie, influencers, games: het slokt hun tijd op en het beïnvloedt hen. Voordat je het weet zijn jaren voorbijgevlogen en zijn je kinderen al groot geworden en slaan ze hun eigen vleugels uit. Tijd staat niet stil.

Het is jouw taak als ouder en opvoeder om (jouw) kinderen een goede basis mee te geven over het geloof en dat begint bij de Koran. Ze moeten daarmee een band krijgen, want dit gaat hun houvast geven in hun leven. Maar wij begrijpen dat het als ouder lastig kan zijn om de Koran aan hen uit te leggen of dat je er niet aan toe komt omdat je het zelf ook zo druk hebt. Daarom doen wij het voor je.

De Koran makkelijk en duidelijk uitgelegd

Wij hebben ervaring met het uitleggen van de Koran en deze studie maakt de Koran toegankelijk en begrijpelijk voor jouw kind(eren). Eindelijk wordt de Koran makkelijk en duidelijk uitgelegd en gewoon in simpel Nederlands. Op een leuke en pedagogisch verantwoorde manier krijgt jouw kind een band met de Koran en kennis over het geloof. Elke les wordt ook afgesloten met de Koran Kids Quiz waarin zij gelijk kunnen testen wat ze hebben geleerd. Wat het extra leuk maakt, is dat jij als volwassene er zelf ook van zult leren. Deze studie is leerzaam voor het hele gezin.

Investeren in onze kinderen

Bij deze studie investeer jij in jouw kind(eren). Zij volgen online les vanuit onze eigen leeromgeving die speciaal voor hen is gebouwd. De lessen zijn heel visueel met inspirerende graphics. Het zal absoluut niet vervelen.

Bij deze studie krijg je bovendien een prachtig lesboek, met daarin een moderne en duidelijk te begrijpen vertaling, met sprekende illustraties en leerzame opdrachten. Grijp nu de kans om dit te doen voor je kind(eren). Heb jij zelf geen kinderen, maar wel neefjes of nichtjes? Geef deze studie dan als cadeau, want eerlijk gezegd zou elk kind deze studie moeten volgen.

Bekijk de leeromgeving

Ben je ook benieuwd hoe de leeromgeving van jouw kind eruit ziet? Klik om een impressie te krijgen.

FAQ

Meester Saoed

Over ons